Støtte til SIF i guldkampen
SIF-tilskuere: Fuld gas til Guldkampen !!
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henrik Parkhøj
Dato: 08-04-2014 15:03:01
Kategori: Generelt
     

Forleden dag kunne man læse PK’s status på holdet og forberedelserne til den spændende guldkamp.

 

Og det er ikke kun holdet der forbereder sig grundigt. Vi skal have stemningen på tribunerne endnu højere op end sidste år. PK skriver, at spillerne skal ramme 100 % - og det skal vi også på tribunerne. Sidste år vandt TSS både kampen på banerne og på tribunerne, og det skal ikke ske igen i år.

 

Hvordan kan vi så forberede os bedst muligt?

 

Det er vigtigt, at vi møder talstærkt op. Det er også vigtigt at vi kaster vores ”pæne facade” lidt over bord. Der skal heppes, larmes og synges.

 

Det er også vigtigt, at alle SIF’ere sidder sammen. Vi har 2 blokke på tilskuerpladserne, hvor vi skal sidde. Der vil være nogle af de faste hjælpere omkring ligakampene tilstede i hallen for at vise alle SIF’ere hen til disse blokke.

 

Alle opfordres til at tage deres SIF-trøjer på. Det er måske pænere med en skjorte – men denne aftener det opbakning før skønhed. En af ligaholdets sponsorer, Maj Invest, har i samarbejde med Li-Ning indkøbt en mængde klubtrøjer, som kan lånes tillejligheden. De vil blive udleveret på stedet. Der skal være blåt på tribunerne.

 

Ungdomsafdelingen laver bannere. Der er indkøbt konfetti-kanoner, blå- og guldparykker, og der vil være - flere end normalt - trommer fordelt blandt de unge. Der vil også være en Chef-cheerleader, som vil forsøge at koordinere slagsange og øge stemningen på tribunen. Der vil også blive udleveret papir, hvor man kan se ordlyden af slagsangene - så kan alle synge med!

 

Vi håber, at alle SIF’ere vil være med til at give den fuld gas. Lad den 15. april 2014 blive en dag, som vi aldrig vil glemme.

 

Hvis du har idéer tilandre initiativer og/eller gerne vil bidrage med et eller andet udover ovenstående,er du velkommen til at kontakte Henrik Parkhøi på tlf. 25 35 17 92.

Husk at der er arrangeret bustransport fra/til SIF - kontakt kontoret, måske er der også en enkelt billet tilbage.


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk