SIF-Lillerød pressemeddelelse
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 06-11-2010 12:55:09
Kategori: Generelt
     

Skovshoved tager tirsdag aften kl. 19 i mod Lillerød i femte runde af badmintonligaen 2010/11. På papiret ser opgøret ud til at blive et meget tæt et af slagsen, og vinderen af tirsdagens opgør vil, særdeles vigtigt, få den nødvendige luft til bunden af ligaen!

Tirsdagens opgør bliver endnu en kamp om den vigtige midterplacering i rækken! Begge hold vil have det svært med at skulle spille med om de fire øverste pladser, og samtidig kan man argumentere for, at begge hold er bedre end de to nedrykningspladser. Derfor er det meget vigtigt at få point med fra tirsdagens kamp!

 

Lillerød har i de første fire runder leveret lidt svingene resultater, idet de tabte første runde til Gentofte i ”Golden set” mens i sidste (fjerde) runde spillede lige op med Team Aarhus, hvilket derfor tyder på at holdet er ved at finde melodien. Holdet har fem point for de første fire kampe og går helt sikkert efter alle pointene tirsdag aften!

 

Skovshoved har ligeledes vist at de er ved at finde en god rytme. Selv om man, forventeligt, kom fra start uden point, har skovserne spillet sig ind i Ligaen med sidste rundes sejr over Ikast! Ser man derfor på tirsdagens opstilling, er det derfor et Skovshoved-hold der står med en lille favoritværdighed. Især grundet hjemmebanen, ”hulen”, hvor ALLE modstandere vil få det svært!

 

Status

Skovserne lider dog stadig under skader i bl.a. damesinglen, hvor Mette K. Pedersen ikke er helt klar endnu og herredoublespilleren Jonas Glyager, der nok ikke får flere kampe efter en ny knæskade!

Skovshoved har dog en mixdouble der flyver derudaf efter de sidste par ugers flotte resultater i både Danish Open og French Open. Mads Pieler Kolding og Julie Houmann har vist sig som meget svære at slå, hvilket gør dem til favorit mod Lillerøds Peter Steffensen og Sara Runesten-Petersen.

Skovshoved herresingle, Christian Lind Thomsen, har ligeledes vist gode takter i French Open, hvor han måtte se sig besejret af selveste Peter Gade. Christian møder tirsdag aften Peter Mikkelsen i herresinglen om, hvad der godt kunne blive, det afgørende tredje eller (forhåbentligt) fjerde point!

 

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at denne kamp bliver MEGET tæt. Sejren går tirsdag aften til det hold, der kan holde fokus og koncentration igennem samtlige kampe. Det bliver nok det tætteste opgør i årets badmintonliga på Skovshoved hjemmebane. Det vil derfor være meget afgørende at se så mange skovsere i ”hulen” når Lillerød gæster Skovshoved tirsdag kl. 19:00.

Simon Melbye

Holdopstillingen mod Lillerød hjemme tirsdag den 9. nov. Kom og støt holdet!

1MD

Mads Pieler Kolding

 

Julie Houmann

 

Peter Steffensen

 

Sara Runesten-Petersen

1DS

Mette Viscovich

 

Karina Jørgensen

1HS

Christian Lind Thomsen

 

Peter Mikkelsen

2HS

Niels Christian Kaldau

 

Stephan Wojcikiewicz

1DD

Pernille Harder

 

Mette Schjoldager

 

Rikke Olsen Siegemund

 

Ann Nielsen

1HD

Peter Hasbak

 

Morten Spurr Madsen

 

Jacob Chemnitz

 

Mikkel Elbjørn Larsen 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk