TSS-SIF d. 16.11. optakt
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 13-11-2010 12:50:50
Kategori: Generelt
     
Skovshoved udfordrer tirsdag aften Team Skælskør-Slagelse i 6. runde af Badmintonligaen. Sidste års sølvvindere fra det vestsjællandske har, på papiret, et rigtigt godt badmintonhold. Men træerne vokser stadig ind i himlen og Skovshoved har alt at vinde!

Denne holdkamp må, og skal, være en af de oplevelser alle badmintonspillere glæder sig til. Hvis man blot tager et kig på Team Skælskør-Slagelses profiler kan man næsten ikke andet end at synke en lille klump i halsen.

Den trup Skovshoved står overfor tirsdag aften inkluderer bl.a. verdens næstbedste herresingle, Peter Gade. De råder over verdens absolut bedste herredouble, Carsten Mogensen & Mathias Boe. Så kan de også præsentere en af de bedste mixdoubler i landet, Joachim Fischer & Britta Andersen, samt en glimrende 2. herresingle i Hans-Kristian Vittinghus.
Med andre ord, så skal der ske et mindre mirakel hvis Skovserne skal hive point med fra Skælskør Badminton Center.

På papiret ser det på forhånd ud som det andet nederlag på syv dage. Skovshoved fordel må ligge i motivationen efter skuffelsen mod Lillerød samt at de kan spille frit, da der ikke vil være samme forventninger til point.
Begge mandskaber har valgt at ændre en smule på holdopstillingen fra sidste runde. Skovshoved kan for første gang i år byde velkommen til Daniel Damgaard i 2.herresingle og samtidig har Henrik ”PK” Rohde valgt at lade Julie Houmann spille damedoublen og Mette Schjoldager prøve sig i mixdoublen sammen med Mads Pieler Kolding. Niels Christian Kaldau er flyttet til herredoublen, hvilket betyder at Peter Hasbak står over i denne runde.
Team Skælskør-Slagelse har foretaget en enkelt ændring siden sidst hvor Judith Meulendijks, der normalt spillede damedouble, nu skal spille damesinglen mod Mette Viscovich.

Grundet, især, vestsjællændernes ændringer, har SIF forbedret sine chancer i Damedoublen men til gengæld ser det markant sværere ud i damesinglen for Mette.
I mixdoublen har hjemmeholdet favoritværdigheden. Dog bliver det stadig ikke ubetinget nemt for Joachim Fischer og Britta Andersen. Mads Pieler Kolding og hans nye makker Mette Schjoldager vil stensikkert vise Skælskør og omegn, at i netop mixdouble er Skovshoved ubesejret!

Herudover ser det meget svært ud.
Peter Gade har i den seneste holdkamp samt i French Open vist små svaghedstegn. I French Open slog han Skovshoveds Christian Lind Thomsen ud af turneringen. Så Christian skal spille op til sit ypperste i denne kamp og samtidig håbe på at Gade stadig er i nedadgående form. Men alle vil slå Gade, inklusiv Lind, og mirakler er sket før. Så mon ikke……..

I herredoublen må vi nok indrømme at vi er uden de store chancer. Kaldau & Spurr skal i høj grad hive en kanin ud af badmintontasken, hvis der skal point i denne kamp hvor Mogensen & Boe er kæmpe favoritter.

Et lidt ubeskrevet blad er Daniel Damgaard som ikke har spillet med på 1.holdet siden foråret. I sin ”premiere” bliver han kastet direkte i ilden mod Danmark femte bedste herresingle, Hans-Kristian Vittinghus. Damgaard har muligheden for at vise alle, at han er sulten efter badminton på topniveau og trods sin position som ”underdog”, vil han stensikkert vise Vittinghus at denne kamp ikke blot bliver noget der skal overstås.

Simon Melbye
Presseansvarlig – Skovshoved Badminton
Tlf.: +45 4225 6010

HUSK at der arrangeres fælles bus til Skælskør Badminton Center, som afgår fra SIF kl. 17. 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk