Se lokalopgøret SIF - Gentofte den 11. januar
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 28-12-2010 15:05:43
Kategori: Generelt
     

Gentofte Badmintonklub gæster Skovshoved IF tirsdag den11.01.2011 i hvad der må betragtes som en vaskeægte lokalgyser i hallerne påKrøyersvej! Hvis SIF skulle tabe denne niende runde af badmintonligaensgrundspil er der en risiko for, at de skal spille med om nedrykning. Samtidigkan en sejr over Gentofte placere holdet, så de får en nemmere modstander i detkommende slutspil.

Kampen mellem SIF og GBK er i højeste grad fyldt med historien omdisse to lokale hold der i en lang årrække duellerede om tronen af danskbadminton, hvor hallerne var fyldt til bristepunktet og hvor den, normale,positive kommunale ånd blev erstattet af en lokal ”krig” i de varme haller!

Denne stridighed er i høj grad stadigeksisterende i 2011, dog med det faktum, at der nu duelleres omnedrykningspladserne. Der forventes derfor en intens kamp tirsdag aften medmasser af tilhængere.

Skovshoved havde håbet på et mirakel iottende runde mod topholdet fra Greve, hvilket ville have givet dem de fornødnepoint til at undgå muligheden for nedrykning før tirsdagens kamp. Desværreudeblev overraskelsen efter nederlaget på 1-5, men samtidig får alle fremmødteen langt mere spændende affære at iagttage.

Da holdopstillingerne ikke er offentliggjortved redaktionens deadline, er det svært at gå i detaljer om de enkelte kampesfavoritter. Dog må SIF betragtes som en lille forhåndsfavorit set ud fratidligere runders kampe samt resultater fra de to holds opgør i foråret 2010. Deter stensikkert at kampen bliver meget lige, hvor det bliver de små marginalerder afgøre det endelige resultat. Begge holds spillere kender hinanden rigtiggodt og samtidig er begge mandskaber klar over betydningen af kampen, båderesultatmæssigt såvel som hvad derbyet har som betydning for begge klubber.

Der bliver hedt i hallen på Krøyersvejtirsdag aften. Så er man til lokalopgør i kommunen, er dette et af den slagsder har så stor historisk resonans påfyldt positivt ophedede temperamenter, atdet ville være en fejl at undgå denne oplevelse. Så indstil jeres GPS på”Krøyersvej 5A”, ankom i god tid før kampstart kl. 19:00 og tag familien med påbagsædet. Det bliver ikke meget større!

 

Simon Melbye

Presseansvarlig – Skovshoved IF 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk