2010 et fantastisk år for SIF Ungdom
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 03-01-2011 20:37:17
Kategori: Generelt
     

2010 har været et fantastisk år for SIF badminton ungdom.

Top 4 i Danmark.

Vi blev kåret til landets 4. bedste ungdomsklub målt på resultater fra DM for klubhold. Det er ganske flot gået. Mange individuelle medaljer til det individuelle DM. Alle vores årgange har gjort det fortrinligt i året, der er gået. Når der er blevet spillet finaler rundt omkring i det danske land, har det været med skovserdeltagelse i ganske mange af dem. Det gælder både for Elite og breddespillere. Vi kan godt tillade os at være stolte.

 

Integrering af de unge på senior

Det har været meget vigtigt for arbejdet i ungdomsafdelingen, at vi har fået integreret vores spillere i senior – det må siges at være lykkedes. Når man ser vores 1.-4. hold spille i Danmarksturneringen er det rigtig rart at se så mange unge, der er udtaget. Vigtigt for en klub af SIF's størrelse. Mange har udtalt: ”I SIF kan de ikke lave seniorspillere”, og nu siger de ikke så meget :-).

 

Senest Københavns Mesterskab

Her i december måned 2010 har der været spillet KM. Der har vi jo altid haft stor succes, og faktisk vundet den eftertragtede pokal 3 år i træk. En pokal som gives til den klub der har flest med i semi samt finalerne. I år var det ikke vores tur, men vi kæmpede bravt for at få den. Vi må tage hatten af for en klub som KMB 2010, der med den nedtur, de har været igennem, er lykkedes at få samlet de bedste spillere på øen. Stort tillykke! Det skal siges, at vi i år har haft mange førsteårs med, så mon ikke, der er en stor chance for at tilkæmpe pokalen tilbage næste år? Vi lavede trods alt nogle fantastiske præstationer i den turnering – rigtig mange spillede sig flot videre i turneringen, så vi skal ikke være dybt skuffet – men vi vil have den igen!!!

 

Kbkr.dk

Man kan på kbkr.dk se, hvem der har vundet medaljer til KM. Jeg vil her nævne, hvem der blev dobbelte mestre: Joshua Eipe – David Daugaard – Natalia Rohde og Emil Langemark. Stort tillykke til jer, og alle som også fik medaljer til dette års KM.

 

Godt Nytår alle sammen!

 

Arved 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk