SIF sejr efter Golden set
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 10-02-2011 11:20:24
Kategori: Generelt
     

Der var lagt op til en meget tæt kamp i slutspillets første opgør mellem Gentofte og Skovshoved. Og ganske rigtig måtte de to hold ud i et golden sæt før Skovshoved kunne sikre sig to vigtige point før weekendens kamp mod Vendsyssel.

Skovshoved havde selvtilliden på deres side mod Gentofte torsdag aften, efter de havde vundet sidste opgør mod Gentofte med hele 5-1. Men træner, Henrik PK Rohde, havde forudset dagens kamp som en helt anderledes affære. Dette især på baggrund af, at Gentofte ikke havde meget at spille for i sidste kamp og at Skovshoved denne aften måtte undvære den ene damedoublespiller, Pernille Harder!

SIF kom ellers godt fra start da mixdoublen med den nykårede Danmarksmester, Mads Pieler Kolding, og hans makker Julie Houmann, ganske efter planen vandt i to sikre sæt. Samtidig måtte herredoublen dog se sig besejret i deres opgør, hvor de fik en lærestreg af to meget stærke GBK gutter.

Aftenens lodtrækning blev i det hele taget et meget godt billede af de forhåndsforventninger der var til kampen, idet begge hold delte point igennem hele aftenen med sejr til begge hold!

I de næste to opgør var det herresinglernes tur. Da SIF og GBK sidst mødtes var det Christian Lind der var overbevisende imod Gentoftes Scott Evans. Denne aften var det Christian der måtte lide igennem det meste af kampen. Scott Evans var bare bedre i de fleste perioder af kampen, og det var da også kun kosmetisk at Christian Lind vandt andet sæt, da der aldrig blev tvivl om tredje og sidste sæt.

Hvor Skovshoveds 1. herresingle manglede lidt energi må man sige at 2. herresingle, i Christian Kaldau, havde tilstrækkeligt af slagsen. Han fortsatte sin seneste formfremgang og vandt en tæt og velspillet kamp i tre sæt mod Gentoftes Morten Kronborg.

2-2. Og så var det damernes tur. I damedoublen havde PK udtaget Julie Ryttov i Pernille Harders fravær. Julie der har været bortrejst ”down under” skulle, sammen med Mette Viscovich, ud i en svær kamp mod Gentoftes nykårede Danmarksmester, Marie Røpke og hendes doublepartner Line Isbjerg. For fire uger siden vandt SIF, lidt overraskende, denne dyst. Men torsdag aften var der aldrig tvivl om udfaldet, hvor Gentofte bare var for stærke!

Så var det op til SIFs stærke damesingle, Mette K. Pedersen, at udligne til 3-3 og føre kampen ud i golden sæt. Mette startede en smule nervøst. Men som kampen skred frem blev det tydeligt at Gentoftes Camilla Overgaard fik flere og flere tern i panden i frustration over Mettes solide slag. Gentofte spilleren brugte simpelthen sin ketsjer til at slå sig på panden hver gang det ikke gik hendes vej! AV?

Det altid så spændende golden sæt blev ikke på nogen måder mindre spændende denne aften. PK viste overblik og lederskab da han sendte Mads Pieler og Peter Hasbak i kamp, der efter en solid indsats til 21-19 kunne strække armene i vejret da der stod skrevet i sten, at SIF endnu en gang tog en skalp fra GBK. To vigtige point er bragt hjem til Krøyersvej før søndagens opgør mod Vendsyssel. En sejr i denne kamp vil sende SIF i kvartfinalen, hvilket må siges at være en fabelagtig præstation!

Håber at der trods vinterferie vil være en masse støtte at finde søndag kl. 15:00 i hallen på Krøyersvej. Ses til storkamp!

/Simon Melbye


Alle kampens resultater:


1MD Mikkel Delbo Larsen 12 16
Maria Thorberg

Mads Pieler Kolding 21 21
Julie Houmann
1HD Christian Skovgaard 21 21
Sam Magee

Morten Spurr Madsen 9 13
Peter Hasbak
2HS Morten Tolver Kronborg 20 21 18Niels Christian Kaldau 22 11 21


1HS Scott Evans 21 18 21Christian Lind Thomsen 11 21 12


1DS Camilla Overgaard 18 16
Mette K. Pedersen 21 211DD Line Isberg 21 21
Marie Røpke

Mette Viscovich 16 12
Julie Ryttov
GS Christian Skovgaard 19 0
Sam Magee

Mads Pieler Kolding 21 0
Peter Hasbak

Næste kamp spilles i SIF mod Vendsyssel søndag den 13.2. kl. 15.00.


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk