SIF i kvartfinalen efter 4-2 sejr ude over Lillerød
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 27-02-2011 14:53:18
Kategori: Generelt
     

Skovshoveds ligahold i badminton spillede sig, højst overraskende, i kvartfinalen af årets ligaslutspil søndag eftermiddag, efter en sejr på udebane mod favoritterne fra Lillerød.

Der skulle dog først en hjælpende hånd til fra Gentofte BK, der i samme runde vandt den svære udekamp mod storfavoritterne fra Vendsyssel og dermed hjalp SIF den sidste vej mod drømmen om medaljer i denne sæson.

Chancen for sejr og avancement til det fine selskab var svækket i betragtning af den forberedelsesfase træner, Henrik ”PK” Rohde, måtte arbejde under. Fredag aften blev det nemlig besluttet at skovsernes stærke profil, damesinglen Mette K. Pedersen, måtte trække sig på grund af problemer med sin gamle knæskade. Dette gav debut til SIFs 15-årige stortalent, Nathalie Rohde. Nathalie var, trods sit store talent, naturligvis var en svækkelse af holdets samlede chancer for at opnå de ønskede tre point.
 

I ligaens indledende runder havde Lillerød, i Skovshoved ”hule”, blæst skovserne af banen med en sejr på 5-1. Så med dette historiske faktum og med ovenstående skade var det da også en træner, der ikke forventede at spille flere holdkampe i foråret, da vi talte med Henrik ”PK” Rohde fredag aften. ”Der skal ske et mindre mirakel, hvis vi skal spille flere holdkampe i marts. Især da vi ikke kan forvente at Gentofte får de nødvendige to point med fra Vendsyssel”.

Men det lille mirakel blev en realitet! SIFs spillere valgte at løfte deres niveau til nye højder, da de tog en 4-2 sejr i Lillerød. Skovserne bragte sig endda foran 3-0 i deres første tre holdkampe, hvor især en storspillende Daniel Damgaard viste hans utroligt høje niveau. Da SIFs 1. herresingle, Christian Lind, tilmed sejrede i overbevisende stil afgjorde han eftermiddagens dyst og skaffede holdet det vigtige fjerde point og dermed sejren til Krøyersvej.

Da Vendsyssel ikke selv var i stand til at gøre arbejdet færdigt, er det SIF der avancerer til de eftertragtede kampe i marts og samtidig kan skovserne se tilbage på en sæson, der har givet langt bedre resultater end forventet.
 

Skovshoved skal nu spille kvartfinale onsdag den 23. marts kl. 20:15 mod Værløse, som de tabte til i den indledende runde efter et ”golden set”.

Simon Melbye

Presseansvarlig – Skovshoved Badminton


Resultaterne for de enkelte kampe:
Individuelle resultater
1MD Jon Barth Hansen 20 19
Trine Niemeier

Mads Pieler Kolding 22 21
Julie Houmann
1HD Jacob Chemnitz 15 18
Peter Steffensen

Jonas Glyager 21 21
Morten Spurr Madsen
2HS Stephan Wojcikiewicz 23 16 9Daniel Damgaard-Pedersen 21 21 21


1DS Karina Jørgensen 21 21
Nathalie Rohde 18 161HS Peter Mikkelsen 16 10
Christian Lind Thomsen 21 211DD Ann Nielsen 21 22
Rikke Olsen Siegemund

Pernille Harder 15 20
Mette Viscovich


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk