2. og. 3. holdet sejrede i SIFs hule
Vild lørdag for SIFs seniorhold
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 11-01-2015 23:03:49
Kategori: Generelt
     

Lørdag den 10/1 2015 blev en rigtig god dag for Skovshoveds 2., 3. og 4. hold.
4-eren startede ude mod Dragør i et vaskeægte top opgør. Inden kampen førte skovserne deres række med 2 point netop foran Dragør. Men da kampen skulle spilles i den svære Hollænder hal var intet givet på forhånd. Måske derfor havde Nicholas udtaget et par rutinerede kræfter til dagens kamp (Elvers senior, 2x Andersson) også alle de unge løver som plejer at tegne 4. holdet. Det var nok godt set, for efter en del tætte kampe vandt Skovshoved 8-5 og fører nu rækken med 5 point til nærmeste modstander. Kun med 2 runder tilbage ligner det virkelig en oprykning for Nicholas og hans unge løver. Hvis du ville hjælpe til med oprykningen, så kan du komme og heppe på lørdag den 17.1. i SIF hvor netop det unge hold får deres første chance til oprykningen, da de skal møde bundholdet VLI.

3-eren er bare ikke til at stoppe i denne sæson. Mens "Egon" rasede udenfor, så stålkonstruktionen i hallen på Krøyersvej knagede og bragede, følte Roskilde også en del modvind indenfor. Med en velspillet og sikker sejr på 11-2 og ubesejret i grundspillet kan tredje holdet nu tage max. point med over i slutspillet (6 point). Det bliver spændene og se om Humlebæk, Lillerød 2, Holte 3 eller Hvidovre 2 kan stoppe det her vinderhold på jagt efter 3 division.

Hvis Roskilde følte sig i modvinden på Krøyersvej, skal jeg love for at Thomas Layborn, Midtgaard og Co fra Taastrup Elite stod med noget vindblæst hår efter ca. 2 timer og 30 minutters holdkamp. Med en sejr på 13-0 havde Skovshoved nemlig pludselig kæmpet sig tilbage i rækken. Kravet inden kampen var min. en sejr på 10-3 for at have forhåbninger om at kunne ende som nr. 2 i grundspillet og få de meget vigtige 4 point med over i slutspillet. Men samtidig måtte resultatet mellem Greve og GBK bare ikke ende 7-6 til nogen af dem.
Der skulle være en vinder, om det så var Greve eller GBK var pludselig ligegyldig for andet holdet.
GBK kunne åbenbart ikke stå for presset, da de noget overraskende tabte 9-4, og pludselig endte de som nr. 3 i rækken og får nu meget svært ved at rykke tilbage til 1 division. Men med denne vilde afslutning og resultater der flaskede sig i den sidste runde af grundspillet, kan Skovserne leve videre i første divisions drømmene. 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk