Årets tur til Ikast
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 21-03-2011 18:08:11
Kategori: Generelt
     
Medaljehøst i Ikast

Fredag d. 3 marts tog 43 børn og 11 voksne afsted mod Ikast for at spille tunering. Der var rigtig god steming i bussen og alle var spændte. Vi tog afsted lidt i 14, og var henne på Ikast skole ved 19 tiden. I fællesskab fik vi styr på de sidste praktiske detaljer omkring den kommende dag, og ellers fik vi pakket ud og så hoppede vi ellers på hovedet i seng.

Næste morgen skulle vi allerede op ved en halv 7 tiden, da vi jo lige skulle nå at få lidt mad, før busserne ankom. Derefter var det på med tasken og afsted i de forskellige busser til de forskellige haller. Ude hallerne der blev spillet mange kampe der gjorde at vi fik sved på panden og pulsen op. Ved en omkring 18 tiden var vi alle sammen hjemme, hvor der selvfølgelig ivrigt blev udvekslet kamp resultater og andre spændende ting. Alle havde kæmpet hårdt og vi kunne være stolte over vores flotte resultater.
 
Derefter fik vi aftensmad, og nogle fik også gavn af et dejligt bad efterfølgende/før. Efter bad og aftensmad var det om at få festtøjet på og over i Ikast Brande Arena for at fejre dagens kampe med alle de andre deltagere. I hallen var der god stemning, men det kunne selvfølgelig også mærkes at nogle af børnene var trætte.
 
Næste morgen var det op ved 7 tiden, igen, for der var jo finaler. Vi havde mange der skulle spille. Alle hepede på hinanden og vi kan være stolte over alle vores medaljer. Vi kom hjem med 10 guld medaljer, 7 sølv medaljer og 16 bronze medaljer. Og ikke mindst de mange medaljer blev det til en 2. plads i hvilken klub der havde vundet flest kampe!
 
Stemingen i bussen på vej hjem var fantastisk, og vi ser alle frem til endnu en helt fantastisk tur næste år!

Af: Luna Fredensborg Jakobsen og Julie Seibæk
 


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk