Op på hesten igen
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 05-09-2011 18:52:58
Kategori: Generelt
     

Efter lussingen i Kildeskovshallen torsdag aften, skal Skovshoved rejse sig i mod Lillerød mandag aften. Christian Lind og Jan Ø. Jørgensen er klar for skovserne.

 

Efter en pinlig præstation af flere spillere torsdag aften mod Greve er der lys forude når SIF drager til Lillerød for at revanchere 1.rundes 6-0 nederlag.

 

Skovserne kan for første gang præsentere Jan Ø. Jørgensen og har desuden Christian Lind tilbage efter endt karantæne. Disse to spillere er storfavoritter i hver deres single og burde dermed sikre skovserne årets første to sejre.

Næsten lige så store favoritter er Julie og Mads i SIFs mixdouble, hvor Jacob Chemnitz og Trine Niemeier ikke burde stå distancen. Dog var skovsernes mix ikke imponerende i første runde, hvilket de forhåbentligt har rystet af sig over de sidste fire dage.

 

Derimod får Mette V sit at se til i damesinglen, hvor Karina Jørgensen står på den anden side af nettet. Her skal Mette hive en kanin op af hatten hvis det skal blive til point. Men Mette har tidligere vist at hun altid spiller hele kampen færdig, hvilket til tider kan frustrere modstanderen. Med andre ord har Mette alt at vinde!

 

Det lugter lidt af en uafgjort. Men skal det blive spændende bliver det i de to doubler. Begge to burde gå til Lillerød og dermed et golden sæt. Men jeg kunne nu godt tænke mig at SIF overrasker i en af doublerne – og det er ikke umuligt. Pernille og Mette viste rigtige gode takter i torsdagens kamp og Jonas og Mollyhus har VIRKELIG noget at bevise efter samme opgør.

 

Jeg sætter mine penge på at pigerne tager det vigtige point og SIF tager alle tre point med hjem til Krøyersvej J De ville i hvert fald lune godt efter en miserabel torsdag.

 

 

Een gang Skovser – Altid Skovser

 

 

Simon Melbye

Presseansvarlig – Skovshoved IF 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk