Skovsere på landsholdet
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 25-09-2011 22:28:19
Kategori: Generelt
     

Skovshoved IF-Badminton er repræsenteret af hele to unge spillere når VM for U19 bliver skudt i gang på kinesisk jord, helt præcist Taiwan, sidst i oktober måned.

 

De to unge stjerner, Natalia Rohde og David Daugaard, har gennem flere års hårdt arbejde vist at vedholdenhed betaler sig når de iklæder sig Danmarks rød-hvide dragter og skal duellere mod verdens bedste ungdomsspillere.

Danmarks Badminton Forbund udtager ungdomsspillere til landsholdene ud fra en specifik vurdering af de enkeltes muligheder for fremtidig succes. Dette kan man se på deres hjemmeside hvor der står at ”de grundlæggende udtagelseskriterier er udviklingspotentiale for som senior at vinde medaljer til OL, VM og EM”!

Med skovsernes udtagelse til det kommende U19-VM har David og Natalia samtidig fået bekræftet at de er fremtidens stjerner i Danmark, hvis de ellers fortsætter deres positive udvikling!

Hertil skal det tilføjes at Natalia kun er U17 spiller, hvilket gør denne udtagelse til U19-landsholdet for en ekstra stor bedrift. Stor cadeau til begge spillere og held og lykke med den store udfordring!

 

Af: Simon Melbye

Skovshoved IF - Badminton


Foto fra DM: Nathalia Rohde og David Daugaard 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk