GBK - SIF referat
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 11-10-2011 23:37:59
Kategori: Generelt
     

Torsdag aften spillede GBK og SIF lokalopgør I hallerne ved Gentofte Stadion. For første gang i mange år var det Skovshoved der var storfavoritter til at hjemtage samtlige tre point. Men Gentofte ville det anderledes!

 

Før sommerferien var Skovshoved og Gentofte to meget lige modstandere med ganske tætte individuelle kampe. Efter sommerpausen og op til denne sæson har SIF taget skridtet frem med tilførslen af Jan Ø Jørgensen og Simon Mollyhus. I hvert fald på papiret!

 

For torsdag aftens kamp bar ikke præg af denne skrevne forskel!

GBK’s spillere viste en energisk fightervilje i næsten samtlige seks individuelle kampe.

Den helt store overraskelse kom i tredje kampe hvor Jan Ø Jørgensen tabte mod en noget overrasket, men lykkelig, Scott Evans. En imponerende bedrift!

Samtidig vandt Gentoftes Camilla Overgaard over SIFs Mette K Pedersen og da skovsernes damedouble, som forventet, heller ikke sejrede stod den pludselig 3-3 og så måtte de to hold ud i et såkaldt Golden sæt. Her trak SIF dog det længste strå og sikrede sig to point idet veteranen Mette Viscovich gjorde det Mette K ikke kunne og vandt sættet mod førnævnte Overgaard. En ringe trøst for skovserne set i lyset af forventningerne men en flot præstation af GBK, der viste at vilje og fight kan bringe rigtige gode resultater!

 

Nu er der en pause før femte runde spilles. Den 8. november drager skovserne til smilenes by for at spille mod de nyoprykkede Aarhus AB.

 

Een gang Skovser – Altid Skovser

 

/Simon Melbye

Presseansvarlig – Skovshoved Badminton

4225 6010


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk