Referat af SIF - Værløse
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 11-11-2011 17:33:14
Kategori: Generelt
     

Skovshoveds bedste mandskab tog torsdag aften imod Værløse i 6. runde af Badmintonligaen. Aftenens holdkamp var vigtig for begge hold hvis man stadig skulle være med i kampen om de fire første pladser der giver direkte adgang til slutspillet.

 Det begyndte som forventet bedst for Værløse i damesinglen da Tine Baun sejrede i to sæt. I en meget ensidig dyst kunne Mette K Pedersen ikke få spillet til at fungere og den rutinerede dame fra Værløse vandt sikkert med cifrene 7-21, 4-21!

Anderledes var det på bane 2, hvor skovsernes Christian Lind gjorde det der var forventet af ham. I to sæt vandt han sin 2. herresingle og udlignede Værløses tidlige. Værløses Emil Vind var godt med i det meste af kampen men fik alligevel ikke det nødvendige overtag.

I aftenens tredje kamp havde træner, Henrik PK Christiansen, blandet kortene og flyttet Mads Pieler Kolding sammen med Simon Mollyhus i herredoublen. Første sæt startede med et overtag til skovserne. Værløses Rasmus Mangor og Anders Kristiansen kom dog godt tilbage men kunne dog ikke holde tempoet og SIF tog sættet med 21-18. I andet sæt fulgtes de fire gutter ad hele vejen til scoren 15-15, hvorefter Værløse satte tempo og sluttede bedst af til resultatet 16-21. I tredje sæt tog Værløse fuldstændig over og så sig reelt set aldrig tilbage. De førte fra start til slut og vandt sikkert 8-21. Desværre for Skovshoved må de undvære Simon Mollyhus i næste holdkamp idet han modtog et rødt kort for brok efter kampens afslutning!

Næsten samtidig med at herredoublen satte tredje sæt i gang vandt skovsernes mixdouble deres første sæt på bane to. Som tidligere nævnt spillede Mads Kolding herredoublen og dermed havde PK valgt at parre Julie Houmann med Jonas Glyager. Denne konstellation har været forsøgt før med stor succes og denne aften var da heller ikke anderledes. Værløse fulgte godt med i andet sæt men skovserne trak alligevel det længste strå og vandt andet sæt og kampen med 21-17, 25-23.

Uafgjort 2-2 før de sidste to kampe, hvor Jan Ø Jørgensen og Værløses Kasper Ipsen startede synkront med Damedoublen!

Og damedoublen blev den afgørende kamp. Ganske som forventet blev det et meget lige opgør, hvor ingen rigtig var dominerende. Og så alligevel! Værløse havde det bredeste smil på efter første sæt, som de vandt med 18-21. Andet sæt tog skovserne sig af og så skulle det afgøres i et tredje sæt hvor Værløse kom bedst fra start.

Samtidig med damedoublen sejrede Jan Ø stensikkert på bane to og fik Skovshoved i front med samlet 3-2. På bane 1 havde Værløses piger sikret sig en komfortabel føring på 2-14 i tredje sæt hvilket de aldrig satte over styr og vandt kampen sikkert med 9-21. Og så måtte aftenens kamp afgøres i et Golden sæt!

 

Trods et rødt kort tidligere på aften kunne Simon Mollyhus og Mads Pieler Kolding konstatere at de fik en chance for revanche mod Værløses Mangor og Kristiansen i det ”gyldne sæt” om to point til stillingen! Lige præcis disciplinen golden sæt var skovserne indtil torsdag aften ubesejret i! Men den statistik ødelagde Værløse torsdag aften da de vandt 18-21 og drog nordpå med de to point og efterlod mange skuffede skovsere med kun et point på kontoen!

 

En stor skuffelse for Skovserne der desværre endnu en gang viste at der kan sættes spørgsmålstegn ved flere af de individuelle præstationer når det virkelig gælder.

 

 

/ Simon Melbye

Skovshoved IF - Badminton

  

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk