SIF Københavnsmester for Ungdom 2011. Se alle KM-kampresultater.
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Anne Levin
Dato: 15-12-2011 22:10:42
Kategori: Generelt
     

Ungdomsspillerne i SIF Badminton viste onsdag den 14.12, at vi både lokalt – og i Københavnskredsen – ligger i spidsen, når det gælder god badminton. I den årlige turnering ”KM for ungdom” – arrangeret af Københavns Badmintonkreds, vandt Skovshoveds spillere den eftertragtede Københavnerpokal, som gives til den klub, der vinder flest 1., 2., og 3. pladser på tværs af alle årgange (U11-U19.)

Finalerne blev spillet i SIF – efter indledende kampe søndag i SIF - og semifinaler i Hvidovre mandag. Og det blev til hele 11 1. præmier, 4 2. præmier og 7. 3 præmier til Skovshoveds dygtige spillere, som dermed løb af med klubsejren foran de resterende klubber i Københavnskredsen (KBK Kbh., KMB, Hvidovre, Lyngby, Charlottenlund og Gentofte).

Det er 8. gang, at SIF vinder Københavnerpokalen siden 1995 – senest i 2009. Så vi har noget at være stolte af og juble over.

Formanden for Ungdomsudvalget, Mette Viscovich, mener, at SIFs gode resultater hænger sammen med flere forhold: ”Vi er en klub med både stærke talenter og en god bredde. Vi har spillere, der satser på at blive rigtig gode badmintonspillere – og måske få en plads på SIFs 1. seniorhold – og spillere, som gerne vil have god motion i nogle rare omgivelser. Og så har vi nogle gode og engagerede trænere og et aktivt ungdomsudvalg. Og det betyder meget for en idrætsklub.”

”I SIF badminton konkurrerer vi jo med mange andre sportsgrene og fritidstilbud til børn og unge i Gentofte Kommune. Og derfor skal vi kunne tilbyde vores unge spillere god træning på alle niveauer – og et godt miljø og kammeratskab. I den sammenhæng er det rigtig dejligt, at der er frivillige kræfter, der vil stå for vores forskellige arrangementer, som vi afvikler hvert år – herunder vores sæson opstarts camp i august og julearrangementet for ungdomsafdelingen”.

Den 18.12 afholder Ungdomsafdelingen vores Danske Bank Juleturnering, hvor vi giver den fuld gas med spil og hygge for ungdomsafdelingens spillere i alle aldre. Og her er vi så heldige at modtage støtte fra lokale sponsorer.
 

Foto: Cheftræner Andreas Johannsen, modtog med glæde og stolthed Københavnerpokalen sammen med en række af SIFs spillere.
 
Anne Levin
 
Se resultater for alle KM-kampene her.
  

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk