SIF - Aarhus d. 26.1. i den gamle hal - Optakt
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 24-01-2012 12:40:33
Kategori: Generelt
     

Torsdag aften går det igen løs i Skovshoved Idrætsforening!

På mange områder er det blot endnu et opgør som bør vindes i kampen om medaljerne. Men skulle skovserne ikke hjemtage alle tre point vil det have mere mærkbare konsekvenser. Vi er nået til mellemspillet om medaljepladserne i Badminton Ligaen og Aarhus AB er første af i alt tre modstandere!

Cheftræner, Henrik PK Rohde, har taget beslutningen om at afvikle holdkampen i den gode gamle træningshal som spillerne har et indgående og trygt kendskab til. Med denne beslutning håber træneren at det vil give spillerne mindre at skulle vænne sig til og samtidig kan Aarhus se frem til en meget intens stemning med tilskuere tættere på banerne!

Denne beslutning kan forhåbentligt give det ekstra rygstød flere af spillerne har brug for. Der er absolut ingen tvivl om at præstere skovserne ikke optimalt i samtlige seks kampe kan det betyde en kæmpe skuffelse for klubbens drømme om mulige medaljepladser.

Aarhus AB sluttede på femtepladsen (red. SIF på sjettepladsen) efter de første ni runder men har ikke vundet en ligakamp siden 6. oktober.  Nyoprykkerne fra Danmarks næststørste by startede ligaen som lyn og torden og skrabede sin første tolv af tretten point sammen i de første fire runder. Det var faktisk Skovshoved IF der vendte rundt på Aarhus ABs flyvende start sidste gang de mødtes, hvor SIF kunne rejse hjem med hænderne over hovedet efter en 2-4 sejr. Dog med den tilføjelse at skovsernes damedouble vandt uden kamp grundet en skade hos værternes Amalie Fangel.

Netop Amalie Fangel er for første gang tilbage efter sin lange skadespause. Hun er tilmed tilbage i den samme damedouble som hun forlod i november. Denne gang danner hun par med Sofie Futtrup i en kamp mod Schjoldager og Viscovich fra Skovshoved.

Kan det lykkedes for SIF at sejre på ny!? Hvis man ser på de to holds sammensætning på papiret er det ganske sandsynligt at SIF tager en samlet sejr og hjemtager de tre point. Men skovserne har langt fra vist at de kan administrere favoritrollen effektivt og i slutspillet er der ingen der kan læne sig tilbage på baggrund af tidligere meritter. Alle skal yde en toppræstation hvis man vil være med i Danmarks bedste række og især når målsætningen er medaljer.
 

Aarhus AB satser tilsyneladende på at overrumple SIFs mixdouble ved at flytte den fantastisk stærke Line Kjærsfeldt til mixdoublen sammen med Mats Bue. Dette skyldes nok at man i Aarhus har kigget på de seneste, lidt, svingende resultater fra den ellers meget stærke skovsermix. Men Houmann og hendes makker, Mads Pieler Kolding, har i weekenden vist at formen er tilbage efter deres finaleplads ved Swedish International og de vil stadig være favoritter før kampstart!

I herredoublen har Skovshoved Simon Mollyhus tilbage efter afstået karantæne og han skal sammen med Jonas Glyager udfordre Kim Astrup og Rasmus Bonde. SIF har desværre ikke fået de resultater ud af denne disciplin, som man på forhånd havde håbet og troet på og denne dyst bliver da også umådelig svær for SIF. Aarhus AB er favoritter i denne kamp men som i alle andre af denne aftens kampe kommer ingen sovende til det!

 

1. & 2. herresingle står i Skovshoveds tegn. Jan Ø er sindssyg stærk for tiden og Christian Lind har, udover 9. runde, ikke tabt endnu.

Skovshoveds Mette K. Pedersen skal bestige en mindre midtjysk højderyg når hun udfordre Tine Høy i sin damesingle. Tine er naturligvis favorit men Mette har haft en rigtig god periode uden problemer med tidligere skavanker og vil helt sikkert være i et overraskende højt gear til denne match. Men er det nok til at ryste Tine?

 

Set ud fra de tidligere resultater er intet givet på forhånd og det bliver absolut ingen walkover for nogen af holdene. Stensikkert er det dog at begge hold har brug for alle tre point og i sidste ende den vigtige førsteplads i dette B-mellemspil!

Det er tid for at SIF samler sig og præstere godt i alle seks kampe og hvorfor ikke starte i 10. runde af årets Badmintonliga!?
 

/Simon Melbye
 

Holdopstilling

Skovshoved Aarhus AB 1 2 3 Vinder W.O.
1. MD1. DS1. HS2. HS1. DD1. HD


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk