Carsten Mogensen
Ny sæson, nye mål, nye spillere
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 26-03-2012 10:15:26
Kategori: Generelt
     

Med en afsluttet semifinale og udsigten til en bronzekamp har Skovshoved Badminton nået sit mål for denne sæson. Af samme årsag er klubben i fuld gang med at forberede de kommende udfordringer i 2012/13 og derfor kan SIF Badminton allerede nu offentliggøre to klare forstærkninger til den kommende sæson hvor målsætningen er at hente guldet tilbage til den traditionsrige badmintonklub

Man præsenterede derfor mandag formiddag følgende spillere der skal hjælpe SIF imod nye højder. Skovshoved henter Mads Conrad-Petersen i Odense og Carsten Mogensen i Skælskør-Slagelse. Disse to er blandt Danmarks absolut bedste herredoublespillere i verdenen og en reel mulighed for at repræsentere Danmark ved OL. På det internationale plan har Carsten Mogensen i flere sæsoner spillet herredouble med Mathias Boe, mens Mads Conrad-Petersen det seneste år har spillet sammen med Jonas Rasmussen.

  
Mads Conrad-Petersen                                    Carsten Mogensen
 
Skovshoved Badminton havde i 2010 en klar målsætning for de tre kommende sæsoner, kulminerende i hjemtagelsen af guldet til Krøyersvej i 2012/13. Med de to seneste forstærkninger er SIF uden tvivl tilbage som en magtfaktor i dansk klubbadminton og forhåbentligt kan man indfri det ultimative mål i næste sæson.

Vi er derfor stolte af at ovenstående personligheder til næste sæson repræsentere Skovshoved IF.
 
Simon Melbye

Presseansvarlig
Skovshoved Badminton 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk