Skovshoved lugter guld
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 01-09-2012 23:21:10
Kategori: Generelt
     

Mandag den 3. september 2012 kl. 19:00 skydes Badmintonligaen 2012/13 i gang på ny. Som de to tidligere sæsoner i ligaen skal SIFs bedste badmintonhold igennem ni indledende runder, et medaljeslutspil, en semifinale og (forhåbentligt) en finale. For skovserne drømmer om guld…

Efter oprykningen til Ligaen i 2010 satte eliteudvalget den klare målsætning at Skovshoved IF skulle returnere til toppen af dansk badminton for hold. Heri lå ønsket om overlevelse i ligaen det første år, det andet år skulle sikre os en top fire-placering og den kommende sæson skal gerne give SIF en finaleplads.

Med en kvartfinaleplads det første år og en bronzekamp i sidste sæson har resultaterne flasket sig som ønsket og derfor er der da også god grund til at tro på, at vi kan gå hele vejen og forhåbentligt tage de fineste medaljer i den kommende sæson.

Lad mig sige det med det samme. Jeg tror at Skovshoved IF bliver Danmarksmestre i sæsonen 2012/2013!

Jeg ved at det er en kæk udtalelse og jeg lader den da også gerne stå for egen regning. Men Skovshoveds bruttotrup indeholder så megen kvalitet at vi kan sejre i de afgørende kampe. Selvfølgelig skal holdet holde sig nogenlunde skadefri og som altid skal der en lille smule held til men bredden gør at trænerens muligheder er styrket og tilfældighederne er dermed reduceret. Der skal simpelthen bare mere til at slå skovserne i en holdkamp end det vi har set i de tidligere sæsoner.

Den største rival til Danmarksmesterskabet ligner sidste års guldvindere og forrige års finalister fra Team Skælskør Slagelse. Holdet kan man vel, uden at underdrive, kaldes en magtfaktor i Dansk holdbadminton. Skovshoveds træner, PK, har da også for nyligt udtalt til badminton.dk at han ser dem som favoritter i de indledende runder, men at SIF vil få den dominerende rolle i slutspillet.

Henrik PK Rohde er som nævnt stadig ”kaptajnen” og han skal med sin bruttotrup på 18 spillere styre Skovshoveds badmintonflagskib frem til den øverste skammel. PK har fra sin første sæson fokuseret på at alle mand præstere som én enhed og derigennem løfter niveauet i de enkelte kampe. Derfor er holdet i den kommende weekend samlet til en vaskeægte teambuilding i de svenske skove hvor de nytilkomne skal lære de ”gamle” skovsere bedre at kende. En god tradition der blander det sportslige med det sociale. Dette er og har altid været en vigtig del af Skovshoved IF.

En ting bliver dog afgørende for undertegnedes forudsigelser om den ultimative succes! Holdet har i høj grad brug for den enkelte skovsers hjælp under holdkampene. Der er brug for jeres opbakning i samtlige kampe! Det er så tydeligt at se hvor meget vores spiller vokser når opbakningen er på plads.

Af samme årsag har de frivillige hjælpere fokuseret på at I, tilskuere, skal have en sjov oplevelse med jer hjem fra samtlige ligakampe i SIF. Så mød op og støt det lokale storhold i festlige rammer!

 

Skovshoveds trup 2012/13 er:

Herre                                           Kvinder

Carsten Mogensen (Ny)                Anne Skelbæk (Ny)

Mads Conrad (Ny)                        Mette K Pedersen

Mads Pieler Kolding                      Natalia Rohde

Jonas Glyager                               Julie Houmann

Simon Mollyhus                            Mette Schjoldager

Jan Ø Jørgensen                           Mette Viscovich

Christian Lind                               Pernille Harder

Morten Spuur Madsen                 

Daniel Damgaard

Gert Hansen

Mathias Kany

 

Der er kun en enkelt spiller, David Daugaard, der ikke længere er at finde i truppen.

 

Det er en umådelig stærk trup og JEG føler mig som sagt overbevist nok til at sige at I, ovenfor, forhåbentligt kigger på Danmarksmestrene 2012/13. Nu skal vi bare have jer ned i hallen og sætte prikken over i’et.

Jeg ville mene at der kun findes et udtryk der fortæller det historien bedst:

 

”Een gang Skovser – Altid Skovser”

 

Held og lykke med sæsonen og på glædeligt gensyn den 3/9-2012 i den nye tennishal.

 

/Simon Melbye

Skovshoved IF - Badminton

  

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk