Første gang i mange år ingen SIF-medaljer til ungdoms-DM
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 04-03-2013 10:25:29
Kategori: Generelt
     

Rolig nu, der er en forklaring.

 

Det er første gang i rigtig mange år at Skovshoved ikke har fået nogen medaljer til DM for ungdom. Udover at man altid kan stoppe op og kigge ind ad, spørge sig selv har vi ikke gjort det godt nok, så hører der trods alt en forklaring med til dette.
 

Et par af de sikre guldkort valgte at prøve kræfter i ny klub ved sæsonstart, de svigtede heller ikke deres nye klub i år og vandt også 2 guld medaljer (tillykke med det).
 

Udover det måtte både Natalia som var bundseedet i U19 og Claudia Paredes i U17 trække sig fra årets DM pga. mindre skader som heldigvis kun går den rigtige vej, og ser ud til at være helt klar igen sidst på ugen.

Da både Natalia og Claudia er første års i deres respektive rækker skulle chancen for lidt medalje til næste års DM være stor. Hvis ellers den opadgående udviklings kurve forsætter og selvfølgelig at skaderne bliver væk på de rigtige tidspunkter.  
 

U15 spillerne kæmpede sig frem til hele 3 kvartfinaler hvor de mødte spillere som ved sæson start var kilometer foran, men den afstand viste sig nu at være blevet meget lille. Bla. spillede Sofie Kierkegaard fuldstændig lige op med Irina fra Solrød som betegnes som en af de nye stjerner i Badminton Danmark. Sofie havde helt klart som minimum fortjent et enkelt sæt men tabte i stedet i to meget tætte sæt efter at have ført flere gange.
 
Det samme må man også sige om Filippa som havde sin damedouble med sin doublemakker Emilie Aalestrup der mod samme Irina og Sia (topseedet) tabte første sæt 29-27 efter at have haft 4 sætbolde og et fint andet sæt som efter 19-19 blev tabt 21-19.

Men med til denne historie skal man lige huske at begge piger, både Sofie og Filippa er første års U-15 i forhold til deres respektive modstandere. Det samme gælder Marco Paredes, så mon ikke at Skovshoved igen kommer på medaljekurs til næste år i denne række.

 

Men det vigtigste af det hele er, at vores U-11ere hører til nogen af landets bedste, igen igen har man næsten lyst til at sige. Og ikke nok med at de er gode, så er der også mange af dem. Og efter et par turbulente år i kølevandet af Peter Arvedsen og Lars Klintrup afsked, virker det som om at Benjamin og Morten er ved at få rettet ”Skovserskuden” op igen med masser af energi og satsning på de helt unge.
 

Så hvis ellers bare spillere, Benjamin/Morten, USU og de frivillige forældre forsætter deres hårde og målrettede arbejde er jeg ikke i tvivl om, at der falder lidt medalje regn over Krøyersvej til næste år.  
 

PK           


 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk