Unge stjerner flytter til Skovshoved.
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Simon Melbye
Dato: 24-04-2013 11:00:39
Kategori: Generelt
     

Nye talenter til Skovshoved Badminton

Det er en meget glad cheftræner, Henrik PK Rohde, som kan løfte sløret for to nye og helt unge spillere til SIFs trup i sæsonen 2013/14. Den ene er intet mindre end kæmpetalentet og dette års danske mester i U19, Mathias Mundbjerg. Den anden er U19 spilleren Rasmus Eigtved fra Lyngby.

Mathias har valgt Skovshoved af flere årsager, hvoraf muligheden for at trække sparring med Jan Ø Jørgensen og Christian Lind selvfølgelig spiller ind. Men den gode kemi mellem PK og Mathias har ligeledes været en vigtig faktor.

Den helt store udfordring i dette skifte bliver afstanden mellem Skovshoved og Århus. Mathias mangler nemlig sit sidste år på Marselisborg gymnasium og derfor har SIF i samarbejde med spilleren, lagt helt konkrete planer for hvordan træningen skal praktiseres. Det er ingen hemmelighed at træningen i det århusianske er fremragende, hvilket tydeliggøres af de mange talenter der kommer fra lige netop dette område. Det er også derfor at aftalen er forbundet med ture til Skovshoved i kombination med træning i det århusianske uden det skulle være problematisk. Mathias udtaler selv, at ”skiftet er et spørgsmål om at få prøvet mig selv af og følte derfor at Skovshoved var den rigtige udfordring for mig”.

Det andet stjernefrø er Rasmus Eigtved fra Lyngby. ”Han ved det bare ikke selv siger PK om det unge talent og fortsætter. Rasmus har en fantastisk teknik og forståelse for spillet. Men han mangler, som mange andre unge mennesker, lige forståelsen for hvad der skal til og selvfølgelig også at troen på det selv. Så jeg er faktisk ret sikker på, at bare vores høje intensitet på træningsbanerne i SIF vil hæve Rasmus' s niveau markant ret hurtigt sammen med hans forståelse af hvad der skal til.”

Den helt store udfordring for Rasmus bliver om kroppen kan følge med til alle træningerne som er en del højere tempo end han er vant til. ”Der er der også allerede lagt et fysisk program klar som gerne skal forberede ham så godt som mulig”, afslutter PK.

Begge drenge ønskes hjerteligt velkommen til Skovshoved IF Badminton.

  

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk