Ny sæson. Tilmelding og betaling
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 29-07-2013 19:16:25
Kategori: Generelt
     

Sæsonen starter den 1. august og du betaler dit kontingent således: 
 

1.       Du opretter dig i Klubmodul

2.       Du betaler dit grundkontingent

3.       Du betaler for din faste bane


1. Du opretter dig i Klubmodul

Mange af jer har oprettet jer i Klubmodul, dvs. oplyst navn, adresse, mobil, mail, brugernavn og password. Men - mangler du at oprette dig, skal du benytte dette link: http://skovserbadminton.klub-modul.dk og ude i venstre side klikke på Opret profil.


2. Du betaler dit grundkontingent

I klikker på linket fra før  og vælger denne gang ude i venstre side Kontingent. Herinde finder du ude til højre Grundkontingent seniorer 1.270 kr. Du klikker på beløbet og accepterer Klubbens betingelser. Så dukker en beskrivelse op med fremtidige betalingsvilkår, som du accepterer. Tilbage er at vælge rette betalingskort og gennemføre betalingen. Umiddelbart efter modtager du en mail og en sms med din kvittering.


3. Du betaler for din faste bane

Hvis du har en fast bane, er det banens kontaktperson, der skal booke banen og betale herfor. I tiden frem til 15. august er det kun tilladt at booke den bane, I havde i sidste sæson. Efter den 15. august gives alle ledige baner fri, således at enhver kan booke en fast bane for sæsonen (sæsonbanen). Du booker din bane ved i linket fra før at vælge Book en sæsonbane. Herinde vælger du rette ugedag og når på den måde frem til en grafisk oversigt over ugedagens sæsonbaner. Du finder din gamle bane og klikker på enten single eller doubleprisen (afhængigt af hvor mange I er på banen). Nu mangler du bare at oplyse navnene på dine medspillere. Dem finder du på rullelisten, hvis de har oprettet sig i Klubmodul. Ellers er der muligt at skrive navnene på medspillerne, deres mailadresse og fødselsdato. Hvis du ikke kender fødselsdatoen, anvender du en tilnærmet dato. Du accepterer klubbens betingelser og betaler med dit betalingskort. Nogle ganske få faste baner er i den kommende sæson blevet inddraget til fællestræning. Er din bane inddraget, skal du fluks kontakte kontoret for at få anvist et alternativ.


Er du juniorspiller?

Så skal du nu betale Grundkontingent junior 1.270 kr. (se punkt 2).
Hertil kommer et tillæg for den juniortræning, du efter aftale med cheftræner Morten Dannerfjord er tilmeldt:

Hvordan du betaler for din juniortræning
På forsiden vælger du Holdtilmelding ude i venstre side. Herinde klikker du først på rette juniortræningsdag (fx Juniortræning onsdag) og finder rette træningshold (de(n) træning du er blevet tildelt i træningsplanen - fx Hold 301 Træningstid kl. 14-15). Nu mangler du alene at klikke på kontingentbeløbet (548 kr.), acceptere klubbens betingelser og betale med dit betalingskort.

Se hvordan du opretter dig i Klubmodul ved at klikke på Klubmodul i topmenuen. 

Med venlig hilsen
Skovshoved Idrætsforening
Claus Buhl, kasserer  
 

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk