Så kom 2. holdet også i gang!
Klub: Skovshoved Badminton
Publiceret af: Henning B. Clausen
Dato: 09-09-2013 23:29:39
Kategori: Generelt
     

Så kom 2 holdet i gang, og det skete lørdag den 7/9 i Greve.

Forventningerne er store til vores 2 hold i år, dels fordi vi både har fået Mathias Mundbjerg og Rasmus Eigtved til klubben, men også fordi vores svenske pige Emelie er gledet ind på vores 1 hold, og dermed skubbet spillere ned i systemet.

 

Der er pludselig kamp om pladserne på vores 2. hold for første gang i mange år!

 

Men så nemt skulle det ikke være i åbningskampen. Med afbud fra Natalia på førsteholdet, var Mette Viscovich, som trådte til på 1. holdet som reserve, ikke til rådighed for 2. holdet, og da Claudia uheldigvis vrikkede om på foden om torsdagen, var hun heller ikke til rådighed.

Ryttov og Damgaard havde meldt afbud inden sæsonen pga. udlandstur, så det var pludselig et lidt andet hold end forventet.


Man må sige at Greve har et ungt hold med masser af kampgejst,og Skovserne fik da også noget at se til i Greve denne lørdag eftermiddag/aften. Da kampen først startede kl. 16.00 og blev afviklet på 3 baner, kan man roligt sige at det blev en lang, men velspillet holdkamp, der først var slut ca. kl. 20.00.

 

1. runde tog Greve 3-1. Vores lidt ”ældre” damesingler (K og Strøm) kæmpede godt, men det var desværre ikke nok. Derimod viste Glyager endnu engang hvor dygtig en mixdoublespiller han er. Sammen med Sophie, som ikke er set så godt spillende længe, lykkedes det de 2 Skovsere at slå doubletalenterne Isabella Nielsen og Mikkel Kærsgaard, som begge spillede i Badmintonligaen sidste år.

 

2. runde var de rene herresingler, som Skovshoved vandt 3-1. Skovserne stillede med 2 debuttanter – henholdsvis Mathias Mundbjerg og Rasmus Eigtved i 1. og 4. herresingle. Tillykke og velkommen til jer begge. Mathias kom dog ikke helt som ønsket i gang i den blå trøje, og tabte overraskende til en godt spillende Patrick Buhl. Men Spurr, Kany og Eigtved levede op til deres favoritværdighed. Og så stod holdkampen 4-4.

 

Damedoublerne blev delt mellem de 2 hold. Det skal lige nævnes at det var Strøm og Anderson der kæmpede en vigtig sejr hjem i tre sæt, til trods for at de var dobbelt så gamle som deres modstandere.

 

Til sidst skulle de 3 herredoubler så afgøre holdkampen, og umiddelbart så det godt ud på papiret. I herredouble er Skovshoved i år ekstremt stærke. Men så nemt blev det ikke!

Glyager/Kany og Spurr/Andersen vandt rimeligt sikkert både 1. og 2. herredouble.

Tredje herredouble, bestående af de to debutanter, Mathias og Rasmus, startede planmæssigt. Skovs vandt første sæt, og førte kæmpestort i andet frem til 19-13. Herefter stoppede de to knægte med at spille, og tabte sættet. Tredje sæt skulle herefter afgøre om Skovshoved skulle have alle 3 point med hjem eller måtte tage til takke med 2.

Et langt, men meget spændene sæt bølgede frem og tilbage med føringer til begge par. Skovserne viste dog mest ro da det blev helt tæt, og vandt 25-23, således at de 3 point kunne tages med hjem til Krøyersvej.


Pyyha, vi er i gang !!!                                    

  

 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk