Ny træneroversigt er ikke modtaget til offentliggørelse.
mvh Webmaster


Ungdomstrænere sæson 2017/18


Jonas Rasmussen, Cheftræner

Jonas fortsætter på 2. år som cheftræner i SIF, hvor han med sin solide trænererfaring fra udlandet og flere danske topklubber, samt egen professionelle karriere i international badminton står for at sikre, at SIF får en stærk ungdomstrup både i bredde og elite. Kontakt: jonasrasmussen2002@yahoo.dk


Caroline Ploug Nielsen

Caroline har trænet klubbens U9 og U11 børn siden 2015, hvor hun kom til SIF efter flere år i Solrød Badmintonklub. Caroline er ansvarlig for elitebørnene i denne aldersgruppe og træner også individuelt. Ved siden af trænerjobbet studerer Caroline på Københavns Universitet. Kontakt: caro_20002@me.com


Claudia Paredes

Claudia spilller på SIFs 1. seniorhold og hjælpetræner på flere af træningerne.


Rasmus Qvist Pedersen

Rasmus er ny træner i SIF og kommer fra flere sæsoner i Greve Strands Badminton Klub, hvor han havde arbejdede med klubben bedste U13-U19 spillere. Rasmus glæder sig til at komme til SIF og specielt arbejde med klubben U17-19 spillere. Hans primære rolle bliver at sikre en rød tråd samt en god overgang fra Ungdom til Senior.


Ole Ebbesen


Ole starter de helt nye skovsere op. I samarbejde med Skovshoved Skole og Ordrup Skole henter SIF børn fra GFO’en på begge skoler. Ole har lovet at samle de bedste, så SIF atter kan hente DM hjem for U11. Under Oles kyndige trænerblik har SIF’s U11’ere tidligere vundet Københavnsmesterskabet for hold seks gange og tre gange DM for hold.


Philip Garde

Philip har i år overtaget træningen af forældre/børn-miniton for de allermindste lørdag formiddag. Miniton er sjov og hyggelig træning, der giver en blød introduktion.
 

Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk