Kontakt   Mail
Årgangsansvarlig:
 
 Mette Strate
 71 75 08 55
 
mette_strate@hotmail.com
Holdledere:

U13 - 1

Træner:
 

 
 
Se information for holdledere her.


 
A R K I V :

 
Skovshoved Badminton Klub afholder U13E turnering den 3. og 4. marts 2018.
 
Se indbydelsen her.


 
Anton Strate med sejr og oprykning

Anton Strate var den 4.-5. november 2016 til Forza Cup i Slagelse, hvor han vandt HS og MD i U13 A. Sidstnævnte var med Laura Rafn fra Måløv.
Anton rykker dermed op i U13 M.
 
  
 

 
SIFs U13-hold vinder bronze ved DM-2016.

Skovshoveds dygtige U13-hold har efter en flot indsats vundet DM-bronze ved hold-mesterskabet, der blev spillet i Middelfart den 30.4.-1.5 2016. Det er 2. år holdet vinder medalje.


Med på holdet var:
Anders Viscovich, Anton Strate, Christopher Vittoriani, Elisabeth Kirstine Munk, Jonathan Hertz, Mie Andersson, Mikkel Langemark, Naja Maj Jonassen.

I puljen slog vi Dybbøl 5-4 og bagefter Greve, som var seedet, 6-3.
I semifinalen mødte vi Viby, hvor vi desværre tabte et knebent nederlag på 4-5. 
Kampen om bronze mødte vi Kolding, hvor vi vandt overbevisende 6-3.


Stort til lykke!
 
 

Så kom SIF U13 1. holdet i kamp i sæson 2015/16.

De skulle møde KBK i KBK og det blev til en stensikker sejr på 9-0. Alle kampe blev vundet sikkert i 2 sæt. Det kan være svært at være stor favoritter men alle spillere viste både god gejst og god hold ånd og aftalen var at vi skulle vinde størst muligt, og den aftalte blev holdt af samtlige spillere.


Holdet består af:

Christoffer Vittoriani

Mikkel Langemark

Jonathan Hertz

Anders Viscovic

Mie Andersson

Anne-Laura Ortman

Naja Maj Jonassen

 
Næste holdkamp er den 15. november 2015 kl. 10.00 på hjemmebane.


U13 hold-DM: Sølv til SIF og sejr til fairplay

U13 hold DM. Scenen er sat for den ventede finale mellem Højbjerg og Skovshoved. En finale - der uden tvivl har været talt om blandt spillere, trænere og forældre i de 2 klubber utallige gange de seneste måneder.

Det er en finale mellem 2 stærke hold, som hver især kan semuligheden for at vinde. Højbjerg er favoritter, men Skovshoved har en bredere trup. Spillere, trænere og forældre er top tændte. Trommerne larmer i hallen.Det er denne type af kampe, som spillerne drømmer om at deltage i. På den andenside er presset på spillerne også stort. Alle vil gerne vinde inklusiv trænere og forældre. Så alt er præcis, som det helst skal være i en finale ved hold DM.

Kampen bliver ligeså tæt og spændende, som man kunne forvente. Der spilles på meget højt niveau, og spillerne viser deres potentiale på trods af spændingen og forventningerne.

Resultatet ender 5-4 til Højbjerg. Det bliver til en flot sølvmedalje til Skovshoved. Det er selvfølgelig det, der kommer til at stå i historiebøgerne. Men der er andre ting, der også bør huskes fra den finale. Der blev udvist fairplay af begge hold på et niveau, hvor man kun kan være stolt.

Desværre var dommerne ikke specielt skarpe på dagen, og det kan hurtigt give udfordringer, når både spillere, trænere og forældre er top tændte.

Der var en række fejlkendelser af dommerne, som nok var nogenlunde lige fordelt til begge sider, og som altid er svære at bedømme. Men der var 3 episoder, som var ekstremt afgørende, hvor spillerne - på trods af lidt for engagerede forældre bag banerne - tog sagen i egen hånd og korrigerede dommerne.

To gange smider Højbjerg spillere bolden over på den andenside på trods af, at dommeren har dømt bolden ude. Begge gange var det i de afgørende bolde i afslutningen af tætte sæt.

Den tredje episode blev kampafgørende. Holdkampen står 3-3,og alt tyder på, at holdene vinder en hver af de resterende kampe. Så kampen der skal afgøre finalen er 1. HD. Kampen blev helt så tæt og velspillet, som man kunne håbe på (eller måske frygte). Ved stillingen 21-20 til Højbjerg i 3.sæt i 1. HD spiller Højbjerg spillerne bolden udover baglinjen. Dommeren giver pointet til Skovshoved: 21-21. Efter en kort samtale mellem Skovshoved spillerne går de op til nettet og siger tak for kampen. De er blevet enige om, at en af dem havde rørt på bolden før, at den røg ud. Skovshoved taber dermed 22-20, og DM guldet er på vej til Højbjerg. Det ved alle i hallen godt. De to Skovshoved spillere er kede af det – de græder allerede inden, at de forlader banen. De ved godt, at de har gjort det rigtige, men de er kede af, at de har tabt.

Højbjerg vinder DM guldet og får navnet på pokalen. Tillykke med det – det er fuldt fortjent. Men denne dag blev begge hold vindere. På begge hold er der meget unge spillere, som er under et stort pres, og alligevel formår de at vise, at badminton stadigvæk er en gentlemansport. Det må vi aldrig glemme.

STORT TIL LYKKE TIL U13-HOLDET MED SØLVMEDALJEN .
  
DM-2012: Sølv til Skovshoveds U13 hold

  

DM-sølvholdet: Bagerst fra venstre: Marcus Mollyhus, Oscar Mollyhus, Marco Paredes og Shawn Carlsen. Forrest fra venstre: Gustav Svensen, Sofie Kierkegaard, Filippa Koch Rohde og Marie-Louise Guhle.
 
I den netop overståede weekend var Skovshoveds U13 hold i Randers for at kæmpe om at blive Danske mestre for U13 hold. Som overskriften indikerer opnåede de håbefulde talenter en andenplads, efter Aarhus Badmintonklub. Aarhus Badmintonklub var storfavoritter, men på trods af dette formåede de otte U13 skovsere dog alligevel at presse storfavoritterne og vel og mærket i en sådan grad, at de ellers så sejrssikre Århusianere op til flere gange følte sejren vakle.
 

Efter en lang og tæt kamp, der kostede både blod, sved og tårer, kunne Aarhus dog hæve pokalen efter en meget tæt kamp. Med resultatet 6-3 kunne alle skovsere puste ud efter et brag af en kamp og en yderst velfortjent 2. plads. Resultatet kan alle omkring SIF være stolte af, tidligere trænere såvel som nuværende trænere, alle har en indflydelse i denne sølvmedalje.

En stor tak skal dog lyde til forældrene der bakkede op om holdet på dagen, holdleder Miguel samt den evig utrættelige PK.

Tillykke SIF !

Benjamin

p.s. næste gang er det vores tur til at vinde guld!
 


 

 

Marco Paredes, SIF, og hans makker Andreas Fleischer fra Roskilde HBK vandt bronze i HD til U13 DM-2012.  Stort tillykke!


 

Sofie Kierkegaard sejrer i England.


Sofie blandt engelske spillere.
 
Sofie Kierkegaard der spiller U13E har det sidste halve år været en del af U13 landsholdet i badminton. Fredag den 10. februar spillede landsholdet landskamp i Milton Keynes lidt nord for London. Sofie Kierkegaard var med sejre i begge sine kampe med til at sikre Danmark en 11 – 4 sejr. 
 
De danske landsholdsspillere, der kommer fra klubber i hele landet, spillede landskampen som optakt til en international turnering, der blev spillet lørdag og søndag i forlængelse af landskampen. Sofie var i denne turnering oppe mod såvel de bedste danske som de bedste engelske badmintonspillere. I gennem turneringen afgav Sofie ikke et eneste sæt og i finalen søndag i single vandt Sofie således også i to sæt 21 – 19, 21 – 19 og røg dermed helt til tops og vandt guld.


  Marcus Mollyhus ny U13 elitespiller
  
 Marcus Mollyhus
 
Marcus Mollyhus spillede sig i U13 eliten ved at opnå to flotte førstepladser i henholdsvis herresingle og -double i turneringen i Lillerød den 28.-29. januar 2012.   
 

Ny U13 Elite-spiller

 Oscar Mollyhus
 

Det har været en god start på sæsonen for Oscar Mollyhus,
som efter 4 turneringer har spillet sig op i U13-eliten.
 
Vinder af herredouble i Farum Open
Oscar Mollyhus vandt sammen med Valdemar Flindt fra Solrød Strand herredoublen i mesterrækken for U13 i Farum Open den 22. maj 2011, der også havde deltagere fra Norge og Sverige. 
SIF-Gentofte 21. nov. 2010


Det blev til en flot 5-4 sejr over GBK, som blev markeret sådan:
 
 
DM U13 2009/2010

 
Ved DM for ungdom i Vejen den 23. – 25. april 2010 var SIF repræsentet med 3 spillere og de kom alle på sejrsskamlen.
 
I U13A fik Emilie Kierkegaard sølv i såvel single som i damedouble. 
 

Emilie Kierkegaard 
 
Skovshoved Badminton | Krøyersvej 5 A , 2930 Klampenborg | +45 39 45 01 80 | skovser@skovser.dk